Om mig

Mitt foto
Jag är en glad och social trebarnsmor som värderar hälsan högt. En god hälsa lägger grunden för så mycket annat gott i livet. Är nog lite fritänkande och omvärderande och tycker inte att allt ska vara som det alltid varit bara för att det är något man är van! Går ofta på min egen magkänsla och att testa nya saker är inte alltid av ondo. Visar det sig inte vara bra så har man iaf lärt sig något.

Jag letar

lördag 1 oktober 2011

Västerbottenspaj med kantareller

Inte alls som den vanliga jag brukar göra, men det var helt klart gott!!!
Och med tanke på de mängder svamp jag "skövlar" kan det vara bra med svampåtgång.

Ingredienser:
1 pajdeg enligt recept

200-300 g philadelphiaost
300-400g riven Västerbottensost
1 msk dill
3 ägg

500g kantareller, steks i smör och saltas och kryddas med vitpeppar och cayenne.

Gör så här:
Vispa ihop ostarna och tillsätt dillen. Tillsätt ägg och vispa ihop. Smeta ut i det förgräddade skalet och grädda i ca 25-30 minuter i 200 grader.

Bred de stekta svamparna ovanpå eller ha till pajen med en god sallad.

Alternativt blanda i de stekta svamparna i ostgeggan innan gräddningen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Summa sidvisningar