Ingredienser:
100g kålrot
100g zucchini
1/2 hackad rödlök
1-2 vitlöksklyftor
1dl créme fraiche
1/2 dl majonäs
1 tsk oregano
salt
peppar
Gör så här
Koka upp vatten i en kastrull. Kärna ur zucchinin genom att dra en tesked över det mjuka innanmätet. Tärna.
Tärna kålroten.
Hacka lök och vitlök.
Lägg zucchini och kålrot i det kokande vattnet och koka i några minuter till de mjuknat något.
Häll ut i durkslag och lägg på löken medan grönsakerna ångar.Häll créme fraiche,majonäs, oregano och den hackade vitlöken i en skål och rör om.
Blanda i grönsakerna när de kallnat, (eller häll kallt vatten över dem först för att få dem att svalna fortare).
Salta och peppra efter behag.
100g zucchini
1/2 hackad rödlök
1-2 vitlöksklyftor
1dl créme fraiche
1/2 dl majonäs
1 tsk oregano
salt
peppar
Gör så här
Koka upp vatten i en kastrull. Kärna ur zucchinin genom att dra en tesked över det mjuka innanmätet. Tärna.
Tärna kålroten.
Hacka lök och vitlök.
Lägg zucchini och kålrot i det kokande vattnet och koka i några minuter till de mjuknat något.
Häll ut i durkslag och lägg på löken medan grönsakerna ångar.Häll créme fraiche,majonäs, oregano och den hackade vitlöken i en skål och rör om.
Blanda i grönsakerna när de kallnat, (eller häll kallt vatten över dem först för att få dem att svalna fortare).
Salta och peppra efter behag.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar