100 g smör
1dl sukrin och en knivsudd stevia (här tänker jag testa 2 msk steviasocker istället)
2 ägg
1 eller 2 pkt saffran (beroende på hur mycket smak och färg man vill ha)
1 dl sötmandel
5-6 dl mandelmjöl
1 ½ tsk bakpulver
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret tillsammans med saffranet. Rör ihop med äggen.
Jag brukar styra isär dem nu (se bilden). Så att de ligger, hur ska man säga, så att de inte har snittytan mot varandra. Jag styr en uppåt på plåten och gör så med varannan.
Ställ in plåten igen och grädda dem ca 10 minuter till.
Låter gott men dyrt, mandelmjöl och saffran kostar ju näst intill lika mycket som guld!!!!
SvaraRadera6 dl mandelmjöl -= 80 kr .................
Holy Macaroni! / Lars