Ingredienser:
4-5 kokta ägg
1 burk röd stenbitsrom
5 dl creme fraiche
1 tsk citronsaft
1 fond du chef fisk
Salt och peppar
dill
Gör så här:
Bara strula ner allt i en panna och värm på, helt enkelt.
Jag brukar skära äggen i äggskäraren och sedan vända på dem och skära åt andra hållet, snabbt och enkelt hackat till såsen.
God även kall dagen efter eller om man värmer på den.
Den här bloggen handlar om LCHFkosten som livsstil. Den syftar till att ge information om kosthållning, dess påverkan på vårt mående och svara på eventuella frågor, ge tips och råd och nya idéer till alternativ matlagning utan stärkelse och socker. Jag är ingen bloggninja och tar gärna emot tips på förbättringar som underlättar läsandet. Bygger vidare! Hoppas ni finner det ni söker och att sidan kan vara till hjälp.
Om mig
- Sondellskan
- Jag är en glad och social trebarnsmor som värderar hälsan högt. En god hälsa lägger grunden för så mycket annat gott i livet. Är nog lite fritänkande och omvärderande och tycker inte att allt ska vara som det alltid varit bara för att det är något man är van! Går ofta på min egen magkänsla och att testa nya saker är inte alltid av ondo. Visar det sig inte vara bra så har man iaf lärt sig något.
Jag letar
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar