Jag blir förvånad över hur svårt det är att äta någon annanstans än hemma nuförtiden.
Värst hittills var väl personalen på O'Learys som på min fråga om det gick att äta kolhydratfritt föreslog en maträtt bara att de skulle slopa majonnäsen!
VA???
"Men snälla det är ju det jag äter" svarade jag.
"Men, vad är kolhydrater då?" svarar den uppenbarligen okunnige servitören.
Snääääällla!!!
Om man arbetar på restaurang.
Bör man då inte ha mer koll på näringsinnehåll och matens uppbyggnad?
Till råga på allt får jag in en lax och en sallad med KRUTONGER och en stor MAJSKOLV!!!
Grattis O'Learys ;)
Lättaste stället jag hittat är faktiskt på byns pizzeria som har bra koll på kolhydrater och annat. Men fortfarande, det är jättesvårt att äta ute.
Den här bloggen handlar om LCHFkosten som livsstil. Den syftar till att ge information om kosthållning, dess påverkan på vårt mående och svara på eventuella frågor, ge tips och råd och nya idéer till alternativ matlagning utan stärkelse och socker. Jag är ingen bloggninja och tar gärna emot tips på förbättringar som underlättar läsandet. Bygger vidare! Hoppas ni finner det ni söker och att sidan kan vara till hjälp.
Om mig
- Sondellskan
- Jag är en glad och social trebarnsmor som värderar hälsan högt. En god hälsa lägger grunden för så mycket annat gott i livet. Är nog lite fritänkande och omvärderande och tycker inte att allt ska vara som det alltid varit bara för att det är något man är van! Går ofta på min egen magkänsla och att testa nya saker är inte alltid av ondo. Visar det sig inte vara bra så har man iaf lärt sig något.
Jag letar
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar